Zomer Pubquiz

Bent u het zonnetje in huis, of binnen uw bedrijf? Laat uw kennis dan naar voren komen tijdens deze Zomer Pubquiz! Speel samen met uw team zes rondes met vragen, opdrachten, muziek- en geluidsfragmenten, waarbij de zomer centraal staat!

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Restaurant De Kade. Maak u klaar voor een zomerse strijd tegen de andere teams! 

Zomer Pubquiz Hoorn!

Nadat alle deelnemers plaats hebben genomen nemen we de spelregels door en worden de teams geformeerd. Hierna gaan we van start met ronde 1 de fotoronde ‘Herken dit zonnetje! Heeft uw team ze allemaal geraden, dan haalt u de maximale score! Ronde 2 en 3 bestaan uit algemene zomerse vragen en zomerse sportvragen. Hoeveel zonuren heeft de zomer? Wat is de warmste temperatuur ooit gemeten in Nederland? Of wat is de voornaam van een voetbalspeler in Nederlandse competitie die als achternaam ‘Zomer’ heeft? Ronde 4 bestaat uit diverse muziekfragmenten die echt bij de zomer behoren. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk muziekfragmenten te raden. Ronde 5 is een hilarische ronde voor de echte zonaanbidders, want we spelen ‘zonnebril op’ of ‘zonnebril af’! En ronde 6? Laat u op bijzondere wijze verrassen want in deze ronde zijn nog heel veel punten te verdienen! 

Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel bezorgt en valt deze quiz Hoorn uit te breiden met een lunch of diner. Bent u op zoek naar een leuke zomerse activiteit met het bedrijf, familie of vrienden? Dan is deze Zomer Pubquiz zeker een gezellige en goed betaalbare optie, waarbij u de zomer pas echt goed leert kennen! 

Tijdsduur 

2 uur (Quiz zoals hierboven beschreven inclusief korte pauze halverwege)
3 uur (In combinatie met lunch)
3,5 uur (In combinatie met driegangen diner)

Prijs

€ 24,00 p.p. incl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 23,00 p.p. incl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 22,00 p.p. incl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 21,00 p.p. incl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 20,00 p.p. incl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het aanvraagformulier! 

Inclusief

• Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
• Professionele begeleiding (Quizmaster)
• Spelmaterialen Zomer Pubquiz Hoorn!
• Zonnebril voor iedereen
• Prijs voor de winnaars! 

Uitbreidings opties

• Lunch
• Driegangen diner of buffet


Reserveren

Agenda