The Big Tasty quiz

Een appetijtelijk en vrolijk spel, 100% lol garantie met deze quiz!

Deze quiz is een smakelijke uitdaging voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt! Onze 'Big Tasty Quiz' is een interactieve quiz waarbij de teams met elkaar een 'Big 'n Tasty' strijd aangaan! Verschillende ronden passeren de revue. Onze quizmaster stelt je vragen over allerlei culinaire zaken, en gaat je kennis grondig testen. Blijkt straks dat jij stiekem een echte keukenprins(es) bent? Of ben je meer een kroegganger en weet jij meer over drankjes en andere aanverwante culinaire zaken?

Onze vragenronden worden afgewisseld met leuke uitdagende opdrachten. Wat denk je van spannende hoorspelen zoals 'Raad de TV kok', of grappige muziekvragen? Of misschien ben je beter in het raden van welke ingrediënten in een bepaald gerecht worden verwerkt? De hilarische ronde 'Raad het gereedschap', zorgt ervoor dat nu echt duidelijk wordt wie zelf liever achter de potten en pannen staat en wie er liever de voorkeur aan geeft om het koken over te laten aan iemand anders.

Uiteraard komen er ook verschillende proeverijen langs, waaronder een lekkere likeurproeverij. Kun jij de specerijen en vruchten herkennen in onze speciale VOC-likeuren? Kortom: er staat je een zeer smakelijke en gezellige middag of avond te wachten. Uiteraard krijgen de winnaars een leuke prijs!

Begint je maag al te knorren bij alle 'heerlijke' vragen en opdrachten die voorbij komen? Boek dan dit appetijtelijke uitje!

Deze activiteit is zeer geschikt voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, teambuildingsuitjes en vriendendagen.

Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 12-25 personen
Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-39 personen.
Prijs: € 15,00 p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 40 personen.

Duur: 2 uur
Minimum aantal deelnemers: 12

De quiz is inclusief:  begeleiding van quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 1 drankje p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, verschillende proeverijen waaronder een likeur proeverij, gebruik van alle quizmaterialen en zaalhuur.

Reserveren

Agenda