Pubquiz

Een pubquiz in jouw lievelingsthema: gezellig quizzen en strijden om de eeuwige roem!

Een quiz is een geweldige activiteit voor een gezellige vriendendag, familiefeest of bedrijfsuitje. Muziekfragmenten, grappige spellen zoals 'Raad de TV tunes' , het grote 'Meezing spel' en vragen waarbij je het antwoord meteen weet of misschien toch even diep over moet nadenken... De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod. Leuke vragen, gekke vragen en doordenkvragen, ze zitten er allemaal tussen. De quiz is heel divers: we stellen niet alleen onze uitdagende vragen maar je speelt ook verschillende spelrondes. Onze enthousiaste quizmaster legt jullie tijdens deze supergezellige middag of avond het vuur behoorlijk aan de schenen! De handen boven de quizknoppen, goed opletten en drukken maar. Iedereen wordt gegarandeerd bloedfanatiek!

Welk team is het snelst, en zal tot frustratie van de andere teams laten zien dat het de meeste kennis in huis heeft? Dat team is de winnaar van een leuke prijs!

Heb jij een ander thema in gedachten voor de quiz, dan kunnen wij deze op maat voor je maken.

Prijs: € 19,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Minimum deelnemers: 12
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag

De quiz is inclusief: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 1 drankje p.p. en zaalhuur.

Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz.

Reserveren

Agenda