Ontdek de Mol Game aan Tafel

Wie is er binnen uw groep nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen deze avond, of kunt u dat toch wel? Wie durft u binnen uw team vragen en opdrachten te laten spelen? Vanavond bent u alleen van uw eigen rol zeker… bent u de Mol? 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Restaurant De Kade in Hoorn. Neem samen met uw team plaats en kijk eens om u heen. Wie is hier vanavond te vertrouwen, en wie vooral niet?! 

Ontdek De Mol Game Hoorn!

Tijdens deze Ontdek de Mol Game aan tafel speelt u in verschillende teams tegen elkaar. Maar niet alleen de verschillende teams zijn uw vijand. Ook is er in ieder team een mol aanwezig die vragen en opdrachten van uw team probeert te laten falen. Bij dit spannende interactieve spel proberen de teams elkaar voortdurend af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar gedurende het spel in rap tempo af. De mol loert iedere minuut op zijn kans en u zult heel alert moeten zijn om in de gaten te krijgen wie binnen uw team de mol is. U probeert daarom verdachte acties te ontlokken bij uw overige teamleden om zodoende de mol te kunnen achterhalen. Maar hoe komt u erachter wie de Mol binnen uw team is en belangrijker nog; hoe zet u hem buiten spel? 

Bij dit spel zijn de verschillende teams vooraf bij ons bekend en de mollen zijn door ons ingelicht over het verloop van de avond. Onze acteur kent alle details en natuurlijk wie de mollen zijn. Beleef een spel dat bol staat van wantrouwen en bijzondere mollenstreken die u niet verwacht van uw collega’s! Elimineert u de mol in uw team? U geniet in ieder geval van een spannende game met een onthutsend einde! 

Tijdsduur

2,5 uur (Quiz zoals hierboven beschreven inclusief korte pauze halverwege)
3,5 uur (In combinatie met lunch)
4 uur (In combinatie met Driegangen Diner) 

Prijs

€ 30,00 p.p. incl. BTW (Bij 10 tot 30 personen)
€ 27,50 p.p. incl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. incl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 22,50 p.p. incl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het aanvraagformulier! 

Inclusief

• Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
• Professionele begeleiding (Quizmaster)
• Spelmaterialen Ontdek de Mol Quiz aan tafel!
• Interactieve Quiz met stemkastjes
• Prijs voor de winnaars! 

Uitbreidings opties

• Lunch
• Driegangen Diner of Buffet


Reserveren

Agenda