Mannetje van de Radio

Het origineelste en grappigste muziekuitje van Noord-Holland!

'Mannetje van de radio' is een muziek- en entertainmentquiz waarin vele radiospelletjes zijn verwerkt. Een originele quiz (de enige in heel Noord-Holland!) waar iedereen aan kan meedoen, en waar je zeker geen uitzonderlijke muziekkennis voor hoeft te hebben. Heb je het gehad met de standaard saaie en moeilijke muziekquiz? Dan is dit spel DE activiteit voor jouw uitje in De Markt! De presentatie van dit leuke spel ligt in de handen van onze enthousiaste quizmaster die gedurende de middag of avond vele hilarische muziekspellen de revue laat passeren. Bekende Nederlanders, talloze 'gouwe ouwe' nummers, TV tunes en nog veel meer... Dit spel is een aaneenschakeling van herkenning! Voor zowel jong als oud.

Wat is de bedoeling van dit originele en supergezellige muziekspektakel? Er worden een aantal ronden gespeeld met grappige, uitdagende en bijzondere opdrachten. De muziekquiz kan individueel of in teams worden uitgevoerd. Je kunt onder andere de volgende opdrachten verwachten:

Zeg, welk gezegde?! Je hoort een gezegde maar niet achter elkaar... Plaats de woorden op de juiste volgorde, welke spreekwoord is het?

TV Tunes In 2 ronden krijgen de teams verschillende TV-tunes voorgeschoteld. Wie herkent ze nog?

‘Goh, wat zingt ie nou joh?!’ Een kandidaat van het talentenprogramma Idols zingt een liedje… Helaas is dit niet de meest talentvolle deelnemer, en een carrière als zanger of zangeres lijkt erg onwaarschijnlijk. Herkennen jullie het origineel?

Herken de stem van de BN’er  De stemmen van diverse BN’ers zijn op een hoop gegooid in een audiocompilatie. Welk team herkent ze allemaal?

Bingo Ieder team krijgt een bingokaart. We spelen een muziek bingo tot iemand prijs heeft!

Wie ben ik? Aan de hand van een reeks audiofragmenten moeten de teams ontdekken welke persoon er wordt gezocht.

Verdraaid lastig We spelen een aantal hits achterstevoren af. Ga er maar aan staan… Wie is zo knap om ze allemaal te herkennen?

De hoogste versnelling Weer diverse hits, nu op topsnelheid. Het zijn bekende deuntjes, maar welk team weet het eerst om welke hits het gaat?

De grote ster Je hoort 4 zeer korte fragmenten van bekende nummers van 1 artiest of band. Ze zijn aan elkaar vast geplakt. Welke wereldhits zoeken we?!

Piep! We draaien een nummer en dan stopt het nummer met een piep. Maak de tekst af, zing de juiste tekst. Na de piep spelen we de rest van het nummer en kun je horen of het klopt.

Landjepik! Welke artiest hoor je, link de artiest aan het juiste land van herkomst!

Dit is een selectie uit de spellen die we in Teambuilding ‘Mannetje van de radio’ hebben opgenomen. Het evenement is vanwege de gezellige samenwerking zeer geschikt voor een teambuilding uitje, en biedt toch ontspanning en erg veel lol. 

Prijs: € 19,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Minimum aantal deelnemers: 12

Prijs bij minder deelnemers op aanvraag. Prijs bij grote groepen vanaf 30 deelnemers tevens op aanvraag, dan wordt er een groepsprijs aangeboden.

'Mannetje van de radio' is inclusief: begeleiding van een quizmaster, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p.,zaalhuur en prijzen voor de winnaars.

Het is ook mogelijk om een extra drankarrangement (eventueel met borrelhapjes) te reserveren bij de quiz.

Reserveren

Agenda