Hou van Holland Quiz

De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven? Dat kan bij deze Hou van Holland quiz Hoorn! Wie is uw teamcaptain? Wat weet uw team over ons koude kikkerlandje? En hoe goed is uw kennis over de Hollandse hits, geschiedenis en sportieve prestaties? Beleef een geweldige interactieve show met echte stemkastjes en groot scherm tijdens deze Hou van Holland quiz! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Restaurant de Kade. De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun juiste positie in. Tijd om te starten met de ‘Hou van Holland Quiz!’ 

Hou van Holland Quiz Hoorn!

We starten met de eerste ronde; ‘De Grote Hollandse Vragenronde’! Uw team ziet vier keuzes op het scherm. Maakt uw team de juiste keuzes en neemt u gelijk een voorsprong, of loopt u nu al achter de feiten aan? Op naar de tweede ronde met de Hollandse muziekquiz waarin diverse Nederlandse hits (van toen en nu) voorbij komen. Compleet met videoclip maakt uw team de keuze en probeert u de tekst van het refrein in juiste volgorde te plaatsen. Dan is het tijd voor een hilarische ronde. Kom maar naar voren teamcaptains en speel ‘geen Ja, geen nee en geen uh! Door naar het volgende onderdeel waarbij we uw kennis testen over topografie met daarbij het bekende kaas werpen! Scoor met uw team punten voor zowel het raden van de juiste plaats als exacte positie van de kaas op de plattegrond van Nederland. Tijd voor ronde vijf vol beroemdheden tijdens de ‘bekende Nederlanders’ ronde. Weet één van uw teamleden Robert ten Brink, Kim Holland of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen? Door met ronde zes ‘De Spellingronde’! Kom maar naar voren als team en spel een aantal Nederlandse woorden correct. Ronde zeven betekend een videoronde met grote, grappige of indrukwekkende momenten uit de Hollandse historie. Maar weet u hier goed te scoren? Dan is de grote finale aangebroken! Mag uw team draaien aan het rad, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het complete overzicht helemaal kwijt? Tijd voor de ontknoping! De einduitslag van deze Hou van Holland quiz? Een fantastische, gezellige en interactieve avond zowel onder als op de tafels. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op. 

Tijdsduur

2,5 uur (Quiz zoals hierboven beschreven inclusief korte pauze halverwege)
3,5 uur (In combinatie met lunch)
4 uur (In combinatie met Driegangen Diner) 

Prijs

€ 30,00 p.p. incl. BTW (Bij 10 tot 30 personen)
€ 27,50 p.p. incl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. incl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 22,50 p.p. incl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het aanvraagformulier! 

Inclusief

• Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
• Professionele begeleiding (Quizmaster)
• Spelmaterialen Hou van Holland Quiz!
• Interactieve Quiz met stemkastjes
• Prijs voor de winnaars! 

Uitbreidings opties

• Lunch
• Driegangen Diner of Buffet


Reserveren

Agenda