Hoofdgerechten

Saté van kippendijen € 16,25

kroepoek en atjar

Tagliolini met mosselen en vongole € 17,50

in witte wijn met cherrytomaat rode peper en groene kruiden

Vegetarische groentecurry € 15,25

witte rijst, frisse yoghurtsaus en papadum

“De Kade” Burger € 19,75

100% rund met cheddar kaas, sla, tomaat, augurk, spek en bbq-saus

Zalmfilet van de plancha € 22,50

gelakt met appelstroop, roerbakgroenten, noodles en een saus van groene curry

Ossenhaas van het koetje € 24,50  

het meest malse stukje van het rund met eigen jus en brood

Coq au vin € 17,25

in rode wijnsaus gestoofde kippendijen met spek, champignons, zilveruitjes en vloerbrood

Langzaam gegaard rack van het Iberico varken € 42,00

ratatouille met eigen jus en gepofte aardappels met crème fraîche (2 personen)

Alle hoofdgerechten worden met frites en salade geserveerd (behalve de Tagliolini)