Escape Game Hoorn

Gebaseerd op de bekende escape rooms, bieden we speciaal voor groepen een Escape Game aan bij Restaurant de Kade in Hoorn! Samen gaat u codes ontcijferen, kluizen ontmantelen en opdrachten uitvoeren. Maar lukt het u om binnen 90 minuten tijd de centrale opdracht te vervullen? Beleef het tijdens deze Escape Game Hoorn en ontsnap samen met uw team! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Restaurant de Kade in Hoorn. Hier neemt onze begeleider het woord en starten we met de centrale uitleg! 

Escape Game Hoorn!

Een spannende en zenuwslopende game! Dat is deze Escape Game Hoorn! Voor u een grote koffer met cijferslot en centraal op het grote scherm enkele aanwijzingen. Weet u deze samen te brengen en het slot te openen? Zo ja neemt u een kijkje in de koffer waar vele attributen tevoorschijn komen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, een pak kaarten en een IPad! Vanaf nu is het puzzelen geblazen en proberen u en uw team alles om de verschillende codes te ontrafelen. Loop u vast? Dan neemt u de IPad ter hand want wie weet zijn hier aanwijzingen te vinden. Ondertussen ziet u de centrale klok aflopen. Begint u de tijdsdruk te voelen of hebben u en uw teamleden stalen zenuwen?! 

Deze escape game zorgt ervoor dat u moet samenwerken, leiding nemen, omgaan met zowel oude als moderne technieken en verder moet doordenken dan wat er normaal gesproken voor de hand ligt. Want alleen dan zult u de totale code kunnen oplossen en invoeren om de aflopende tijd voor uw team te stoppen! Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met een lunch of diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Tijdsduur

1,5 uur (Escape Game zoals hierboven beschreven)
2 uur (In combinatie met lunch)
3 uur (In combinatie met Driegangen Diner) 

Prijs

€ 45,00 p.p. incl. BTW (Bij 12 tot 16 personen)
€ 43,50 p.p. incl. BTW (Bij 17 tot 24 personen)
€ 41,00 p.p. incl. BTW (Bij 25 tot 32 personen)
€ 39,50 p.p. incl. BTW (Bij 33 tot 40 personen)
€ 38,00 p.p. incl. BTW (Bij 41 tot 48 personen)
€ 36,50 p.p. incl. BTW (Bij 49 tot 56 personen)
€ 35,00 p.p. incl. BTW (Bij 57 tot 64 personen)
Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het aanvraagformulier! 

Inclusief

• Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
• Professionele begeleiding
• Spelmaterialen Escape Game
• Interactieve Escape game op locatie
• Prijs voor de winnaars! 

Uitbreidings opties

• Lunch
• Driegangen Diner of Buffet


Reserveren

Agenda