Crazy Summer Quiz

Welkom bij de Crazy Summer Quiz! Een te gekke quiz waar vanavond alles KAN en MAG! Wie heeft de meeste kennis? Wie herkent de zomerse muziek uit de speakers tijdens de swingbingo? En welk team kiest de juiste gouden koffer tijdens de finale? Dat kan allemaal in deze quiz waar niets gek genoeg is. Beleef het tijdens de acht speelrondes in uw eigen Crazy Summer Quiz! 

Ontvangst

De teams nemen hun plaats in aan tafel, de captains staan op scherp en onze quizmaster stelt zich voor. Tijd voor een avond vol plezier! Welkom bij de Crazy Summer Quiz! 

Crazy Summer Quiz!

We starten de quiz met ronde 1; de ‘Spotlight Ronde’! De gouden microfoon staat klaar en de muziek wordt gestart. Wie is de beste entertainer en wie ontvangt de eerste punten hiervoor? De sfeer zit er gelijk goed in dus op naar ronde twee, waarin we uw algemene kennis gaan testen. Door middel van de stemkastjes wordt het antwoord doorgegeven op het grote scherm. Door naar de volgende ronde met de ‘Swingbingo’! Per team ontvangt u een bingokaart. Maar hierop staan geen getallen, maar afbeeldingen van bekende artiesten. Bingo kaart vol? Dan is het geen BINGO maar SWINGO! En een foute kaart betekent natuurlijk… Na de Swingbingo is het tijd voor het laatste onderdeel voor de pauze en sluiten we af met de welbekende ‘Home Video’s’. Op het scherm verschijnt een video, maar hoe loopt dit af? 

Na de pauze gaan we verder met ‘Raad de Plaat’! Herkent u de artiest en het nummer? Een tropische ronde met heerlijke muziek. We zijn alweer bij ronde zes ‘de Cocktail Shaker’! We shaken de cocktail en langzamerhand komt er op het grote scherm een bekende Nederlander tevoorschijn. Is uw team de snelste die ziet wie het is? Druk dan op de button! Op naar ronde zeven ‘Summerbeat’ waarbij stil zitten absoluut geen optie is. Maar dat is niet erg want we gaan deze ronde swingend door tot 

opeens de muziek stopt! Hoe ging het nummer ook alweer verder? Alweer zeven rondes gespeeld dus tijd voor de ‘Grande Finale’! Zit u het dichtst bij het juiste antwoord, dan mag u een gouden koffer kiezen! Maar wat zit daarin? Na acht rondes gespeeld te hebben maken we de eindstand op. De quizmaster geeft het verlossende antwoord: Welk team krijgt de titel “Winnaar Crazy Summer Quiz”? Beleef een interactieve avond vol entertainment, gezelligheid en buikpijn van het lachen! 

Tijdsduur

2,5 uur (Quiz zoals hierboven beschreven inclusief korte pauze halverwege)
3,5 uur (In combinatie met lunch)
4 uur (In combinatie met Driegangen Diner) 

Prijs

€ 30,00 p.p. incl. BTW (Bij 10 tot 30 personen)
€ 27,50 p.p. incl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. incl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 22,50 p.p. incl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het aanvraagformulier! 

Inclusief

• Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
• Professionele begeleiding (Quizmaster)
• Spelmaterialen Crazy Summer Quiz!
• Interactieve Quiz met stemkastjes
• Prijs voor de winnaars! 

Uitbreidings opties

• Lunch
• Driegangen Diner of Buffet


Reserveren

Agenda