Bingo met een Beat

Weg met de saaie standaard bingo: speel onze super originele bingo met een beat!

Een spannende, hilarische, heel-wat-anders-dan-anders bingo!

Zoek je een origineel uitje? De Markt organiseert een bingo waarbij in plaats van gewone nummertjes, nummertjes muziek een kaart vol maken.

Hoe werkt dit spel? Op de Bingo met een Beat-kaarten staan titels van liedjes. Onze altijd enthousiaste spelleider roept nu eens niet op overbekende wijze de cijfers, een ietwat saaie insteek van dit spel.  Onze quizmaster trakteert de aanwezigen op muziekfragmenten. Deze duren lang genoeg om ze te herkennen, maar kort genoeg om je toch even flink aan het denken te zetten. En dat maakt deze bingo een ware uitdaging!

Heb je het liedje herkend en staat het op je kaart, dan kruis je het aan. Meezingen mag! Wie zijn of haar kaart het eerste vol heeft, roept… het gouden oude ‘Bingo’! We zeiden het al: een heel anders dan anders bingo. Herken jij alle nummers uit de bruisende jaren zeventig, roerige tachtiger jaren, swingende nineties en de nummers die je van vroeger kent of juist nu in de top 40 staan? Uiteraard zijn er leuke prijzen voor de winnaar van elke ronde. De bingorondes wisselen we af met leuke interactieve spellen. Wat denk je van het 'Girlband linkspel', het grote meezingspel waarbij je uit volle borst bekende nummers mag meezingen (wel de juiste tekst natuurlijk) of 'raad de reclametune'. Vervelen lukt je niet met dit grappige spel!

Bingo met een Beat staat garant voor een middag of avond met ontzettend veel lol, en is uitermate geschikt voor een familie- of vriendendag of een personeelsuitje.

Kortom: zoek jij een activiteit voor een onbezorgde en gezellige middag of avond, boek dan onze 'Bingo met een Beat'!

Prijs € 21,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 tot 2 uur
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen, prijzen op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, 1 drankje per persoon Hollandse bar, zaalhuur, prijzen voor de winnaars.

Indien gewenst kunnen er tijdens het spel extra drankjes en hapjes (o.a. bittergarnituur / koude hapjes) geserveerd worden tegen meerprijs.

Reserveren

Agenda